Cursus Doe Het Zelf met Homeopathie

Eenvoudige aandoeningen zoals verkoudheid, griep of de gevolgen van kleine ongelukjes zijn gemakkelijk zelf te behandelen met klassieke homeopathie. Je moet echter wel weten hoe je zoiets aanpakt.

Voor wie het leuk vindt om hiermee zelf aan de slag te gaan geeft Nicoline in kleine groepjes van maximaal 4 personen een cursus van 4 avonden. Hierin wordt geleerd hoe je eenvoudige gezondheidsproblemen zelf kunt behandelen. Zodat snel en effectief genezing bereikt kan worden.

Opbouw van de cursus

De eerste avond van de cursus wordt de theorie en de filosofie van de klassieke homeopathie behandeld. Op de volgende 3 avonden wordt er één thema per avond doorgenomen. Dus één avond gaat over het behandelen van griep, één avond over het behandelen van verkoudheid en één avond over het behandelen van kleine ongelukjes (denk aan stoten, vallen, verzwikken, kneuzingen, botbreuken, etc.).

We behandelen op een cursusavond de theorie, maar oefenen ook met eenvoudige casus. Dit kunnen zelf ingebrachte casus van cursisten zijn of casus van Nicoline. Zo leer je direct om het geleerde toe te passen in de praktijk.

Waar en wanneer kun je de cursus volgen?

De cursus kan in de periode van oktober t/m maart op dinsdagavond of donderdagavond gevolgd worden. Elke avond duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Het kan bij Nicoline in de praktijk of bij één van de cursisten aan huis, vermits het binnen een straal van 20 kilometer rond de praktijk is.

Kosten van de cursus

De kosten van de cursus bedragen € 100 voor 4 avonden.

Voor wie direct zelf aan de slag wil is er de mogelijkheid om voor € 50 een setje met homeopathische middelen te kopen. Hierin vind je alle homeopathische middelen die in de cursus worden behandeld.

Kennismaken

Mocht u zich afvragen of Klassieke Homeopathie bij u past, dan is er de mogelijkheid van een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur.