Sinds 1 september 2015 is mijn homeopathiepraktijk gevestigd in de gemeente Noordenveld. Een praktijk voor Klassieke Homeopathie, om precies te zijn. Een praktijk waar maatwerk geleverd wordt voor behandeling van de klacht en van de klant.
Mijn praktijk voor Klassieke Homeopathie in Norg is goed bereikbaar voor iedereen uit de gemeente Noordenveld. Inwoners uit de dorpen Peize, Roden, Langelo, Een, Norg, Westervelde, Zuidvelde, Veenhuizen en Altena weten de weg al goed te vinden.

Homeopathie voor Leek

Ook voor inwoners van de gemeente Leek staat de praktijk open en is zij goed bereikbaar. Zelf heb ik al veel kilometers afgelegd in dit prachtige woon- en werkgebied toen ik hier werkzaam was als verloskundige. Veel mensen en kinderen uit de dorpen Leek, Tolbert en Zevenhuizen hebben al dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheden in mijn homeopathie praktijk.

Homeopathie voor Haulerwijk/Waskemeer

En niet te vergeten de inwoners van de gemeente Ooststellingwerf. Dorpen als Haulerwijk, Waskemeer, Oosterwolde, Bakkeveen, Wijnjewoude en Appelscha zijn gemakkelijk te bereiken.

Maatwerk in gezondheidszorg

Het leveren van maatwerk in de gezondheidszorg is altijd mijn passie geweest. Vanwege die instelling is het dat ik in al mijn werkzame jaren in de gezondheidszorg altijd erg ge├»nteresseerd ben geweest in wie mijn cli├źnten nu precies zijn, wat ze beweegt, waar ze voor staan, en wat er aandacht nodig heeft bij die ene persoon om te kunnen herstellen.

Man of vrouw, jong of oud, dik of dun, lichamelijk of geestelijk uit het lood, een beetje of een beetje meer ontspoord, voor vrijwel iedereen is er een mogelijkheid tot herstel. Het vinden van het passende homeopathische medicijn in de juiste sterkte voor ieder individu in zijn eigen specifieke situatie is waar ik mij graag voor inzet.

Omdat ik iedereen de gelegenheid wil bieden om gebruik te maken van Klassieke Homeopathie is mijn praktijk ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Welkom bij Nicoline Klassieke Homeopathie!