Kinderwens en Zwangerschap

Als een gewenste zwangerschap uitblijft gaan mensen zich na een bepaalde periode zorgen maken. Wat is de reden, waar ligt de oorzaak? Want als je de oorzaak weet is er misschien iets aan te doen… Soms is de oorzaak onbekend. Klassieke Homeopathie kan in beide situaties veel voor je betekenen!

Als Klassiek Homeopaat en verloskundige heb ik hiermee extra ervaring. Bovendien heb ik een specialisatiecursus op dit gebied gevolgd.

Van de Nederlandse paren bezoekt 20% de huisarts vanwege problemen met zwanger worden. Reguliere aanpak leidt lang niet altijd tot het gewenste resultaat. Ook kunnen de behandelingen emotioneel en fysiek belastend zijn. Klassieke Homeopathie is dan een effectief, mild, veilig en betaalbaar alternatief. Ook voor mensen die in een IVF traject zitten of dit afgerond hebben.

De homeopathische behandeling kan gericht zijn op hormonale klachten, de kwaliteit van baarmoeder, eicel of zaad. Ook kan er een precies op de persoon gekozen middel ingezet worden dat herstel brengt op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau.

Klassieke Homeopathie en zwangerschap

Mocht je zwanger zijn en er dienen zich tijdens de zwangerschap vervelende ongemakken aan dan is Klassieke Homeopathie een natuurlijke, effectieve en veilige geneeswijze. Je kunt hierbij aan allerlei problemen denken, zowel lichamelijk als emotioneel. Bijvoorbeeld extreme misselijkheid of bekkenklachten. Maar ook emotioneel uit balans zijn, etc. In de kraamperiode kan Klassieke Homeopathie bovendien veel betekenen voor moeder en kind zonder de belasting van chemische medicatie voor het lichaam.