Klassieke Homeopathie dichtbij Assen

Klassieke Homeopathie dichtbij Assen. Klassieke Homeopathie is een natuurlijke en holistische geneeswijze. Je kunt er zeer veel lichamelijke en geestelijke ongemakken mee oplossen. Daarom hecht ik er veel waarde aan dat deze geneeswijze voor iedereen goed bereikbaar is.

Sinds 1 september 2015 is er nu in Norg de praktijk voor Klassieke Homeopathie van Nicoline van der Vlist. En is er ook de gelegenheid voor een consult aan huis voor diegenen die niet in staat zijn om de praktijk te bereiken.

Klassieke Homeopathie dichtbij Groningen

De praktijk is gesitueerd in de kop van Drenthe. In de driehoek Assen – Groningen – Drachten. En daardoor zeer goed bereikbaar voor mensen uit de drie noordelijke provincies, Groningen, Friesland en Drenthe.

Klassieke Homeopathie dichtbij Drachten

Kortom: de prakrijk is vanuit alle drie de noordelijke provincies goed bereikbaar. En aangezien de frequentie van de consulten laag is is een beetje reistijd doorgaans niet een heel groot probleem. In de vorige homeopathiepraktijk van Nicoline in Emmen kwamen zelfs mensen uit Amsterdam en Zeeland.

Een zeer ervaren Klassiek Homeopaat

Met 23 jaar ervaring als Klassiek Homeopaat kun je Nicoline beslist één van de meer ervaren collega’s noemen. Na jarenlang een grote homeopathiepraktijk in Emmen te hebben gehad , in de Zuidoost hoek van Drenthe, is zij nu woonachtig en werkzaam in het schilderachtige dorpje Norg.

Omdat Nicoline is aangesloten bij een goede beroepsvereniging, de NOKH, vergoeden ook vrijwel alle zorgverzekeringen geheel of gedeeltelijk de kosten van een consult . Op de website vindt u op diverse plaatsen een link die u doorleidt naar een pagina waar u de vergoedingen voor het jaar 2016 per verzekering kunt bekijken.

Past het bij u?

Mocht u zich afvragen of Klassieke Homeopathie bij u past neemt u dan gerust contact op. Er zijn diverse mogelijkheden om mij te bereiken. Het telefonisch spreekuur, de e-mail of het contactformulier op de website.

Een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur geeft u de mogelijkheid om zelf te beoordelen of homeopathie hetgeen is wat u kan helpen en of u een klik heeft met mij als behandelaar.