Van het afpellen van een ui tot genezing

Op donderdagavond 11 april jl. gaf klassiek homeopaat Nicoline van der Vlist een interactieve en goed bezochte lezing over klassieke homeopathie in wijklokaal de Rietvogel te Groningen. Enthousiast en geanimeerd nam Nicoline de aanwezigen mee in de vaak nog onbekende wereld van de klassieke homeopathie. “Dit is een natuurlijke, holistische, energetische, milde, veilige en duurzame geneeswijze.”

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee zorgde Nicoline er tijdens de lezing voor dat haar ‘gasten’ gezien en vooral ook gehoord werden. Aan de hand van een duidelijke presentatie vertelde de klassiek homeopaat o.a. over het ontstaan (met als grondlegger Samuel Hahnemann) van de homeopathie (Wie was hij? Wat heeft hij ontdekt?) en na de pauze was het tijd voor een boeiend verhaal en mooie discussie over klassieke homeopathie in de praktijk. Nicoline is in Norg werkzaam als klassiek homeopaat en deed dan ook fervent uit de doeken hoe het zit qua ziektekwalificatie, middelkeuze en uiteindelijke potentiekeuze. Hoe verloopt genezing? “Je kunt het vergelijken met het afpellen van een uit”, aldus Nicoline. “Laagje voor laagje wordt er steeds meer zichtbaar. Ik help je daar graag bij.”

Meer weten over klassieke homeopathie en/of een kennismakingsgesprek met Nicoline aanvragen? [email protected] | 06- 317 82 302.

N.B. Een consult wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering, afhankelijk van de polis. Het wordt niet verrekend met het eigen risico.