Lezing ‘Klassieke Homeopathie, feiten en fictie’

In week 15, de week van maandag 10 april, is het in Nederland weer de week van de Homeopathie. 10 April 1755 was de geboortedag van Samuel Hahnemann, de ontdekker van deze bijzondere, natuurlijke en diep werkende geneeswijze. Aanleiding voor vele klassiek homeopaten in ons land om daar op de een of andere wijze aandacht aan te besteden.

Nicoline al 25 jaar klassiek homeopaat

In onze regio besteedt Nicoline van der Vlist er dit jaar extra aandacht aan. Zij is zelf dit jaar 25 jaar beëdigd klassiek homeopaat en als zodanig werkzaam.

Dat is voor haar reden om op woensdagavond 12 april een lezing te organiseren met als titel: ‘Klassieke Homeopathie, feiten en fictie’. Deze lezing kunt u gratis bijwonen in de Brinkhof in Norg; hij start om 19.30 uur in de Raadzaal en zal ongeveer twee uur duren. Vanaf 19.15 uur bent u welkom.
Samuel Hahnemann, zijn leven en werk

Nicoline gaat voor de pauze aandacht besteden aan Samuel Hahnemann, de grondlegger van de klassieke homeopathie; een groot wetenschapper voor zijn tijd. Zijn leven, zijn ontdekkingen en zijn werk worden belicht.

En hoe werkt Nicoline in de praktijk?

Na de pauze gaat ze het hebben over wat de klassieke homeopathie inhoudt in de praktijk. Hoe zij te werk gaat, hoe een goede genezing verloopt en wat de resultaten zijn. Aan het eind van de avond is er ruimte voor het stellen van uw vragen. Zo hoort u in de loop van de avond wat klassieke homeopathie wel is, en ook wat klassieke homeopathie niet is. Feiten en fictie.

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Zou u willen weten of klassieke homeopathie iets voor u kan betekenen? Dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid van een gratis en vrijblijvend kennismakings gesprek van 30 minuten bij Nicoline.

Dat kunt u op verschillende manieren aanvragen:

  • U kunt bellen op het telefonisch spreekuur (maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 9.30 uur) op nummer 06-31782302
  • U kunt een e-mail bericht sturen aan [email protected]
  • U kunt het contactformulier op de website invullen