Lezing over Klassieke Homeopathie

Klassieke Homeopathie is een natuurlijke, holistische, energetische, milde, veilige en duurzame geneeswijze. Dat is een stevige bewering. En hij is waar. Veel mensen houden er zo hun eigen ideeën op na over klassieke homeopathie. Terwijl de meeste mensen geen idee hebben hoe deze vorm van genezen echt werkt.

Inhoud van de lezing

Zou u hier graag meer over willen weten? Dan kan dat door Nicoline verzorgd worden. Voor groepen geeft ze graag een lezing over het ontstaan van de Klassieke Homeopathie, over hoe deze geneeswijze werkt en over hoe het wordt toegepast in de praktijk.

Vanuit haar jarenlange ervaring en haar enthousiasme over deze bijzondere en mooie geneeswijze kan Nicoline een lezing geven waarin dit stap voor stap wordt uitgelegd.

Voor wie is deze lezing geschikt?

Deze lezing is geschikt voor iedereen die graag wil begrijpen hoe klassieke homeopathie werkt. Dus als u hier meer over wilt weten en u kunt u een groep geïnteresseerde mensen bij elkaar brengen; of u bent lid van een vereniging en zoekt een spreker?

Of u wilt eens een andere invulling van uw vergadering? En u beschikt over een gepaste ruimte en een beamer of kunt dit organiseren? Dan kunt u contact opnemen met Nicoline voor het organiseren van een lezing over deze prachtige geneeswijze.

Tarief

De kosten bedragen € 50 voor een goed en inhoudelijk verhaal van 1 ½ uur.