Nieuw! Een cursus homeopathisch EHBO!

Bij Nicoline Klassieke Homeopathie zijn er weer nieuwe ontwikkelingen in de praktijk. Eén daarvan is een cursus, bestemd voor iedereen met interesse in homeopathie. In het nieuwe jaar gaat Nicoline hiermee starten. Het is de bedoeling dat de volgende onderwerpen behandeld worden en dat deelnemers erna zelf aan de slag kunnen.  De volgende onderwerpen komen aan bod:

•    theorie en filosofie van de klassieke homeopathie
•    EHBO met homeopathie
•    verkoudheid
•    en griep

Zelf aan de slag met homeopathie

Wie de cursus volgt krijgt een cursusboek met daarin alle behandelde stof. Dit boek is bedoeld als naslagwerk zodat cursisten na het volgen van de cursus zelf aan de slag kunnen bij eenvoudige problemen. Ook is er een mogelijkheid om een setje te kopen waarin alle behandelde homeopathische middelen zijn opgenomen.

Het doel van de cursus is dat deelnemers na het volgen van de cursus zelf eenvoudige gezondheidsproblemen homeopathisch kunnen behandelen.

Opzet van de cursus

De opzet van de cursus is één avond per week. Op een dinsdag- of donderdagavond, vier weken aaneen gesloten. Er wordt met kleine groepjes van ongeveer vier personen gewerkt zodat er voor iedere cursist ruime aandacht is. Ook eigen casuïstiek mag worden ingebracht om met elkaar te bespreken en samen van te leren.

Locatie van de cursus is in de praktijk aan de Clemenswerth in Norg of aan huis bij één van de cursisten. Voorwaarde is wel dat dit binnen een straal van 20 kilometer vanaf de praktijk is.
De kosten voor de cursus en het cursusboek samen bedragen € 100. Dit is exclusief het setje met de homeopathische middelen.

Iedereen met belangstelling voor deze cursus kan deelnemen. Ook mensen die niet aangesloten zijn bij de praktijk.

Hoe meld je je aan?

Aanmelden kan bij voorkeur via e-mail op [email protected] Of telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 9.30 uur op Tel: 06-31782302. Opgeven kan in groepjes of individueel. Graag bij aanmelding aangeven welke avond de voorkeur heeft en of de locatie in de praktijk of aan huis gewenst is.

Bij voldoende belangstelling start de eerste groep in januari 2017.