Snel genezen van griep met homeopathie

Het is weer zover! De herfst heeft nu echt zijn intrede gedaan en dat betekent dat ook het griepseizoen er weer aan komt. Welke variant van de griep we dit jaar mee gaan maken is altijd afwachten. Dat zullen we pas weten als de eerste echte grieppatiënten zich hebben gemeld en er is onderzocht welk virus het dit keer is. In tegenstelling tot de gewone geneeskunde maakt het voor de behandeling van griep met behulp van homeopathie niet uit welk griepvirus het dit keer is.

Klassieke Homeopathie levert maatwerk

In de Klassieke Homeopathie wordt er namelijk geen standaard middel voor een kwaal gegeven. Er wordt specifiek gekeken naar hoe een persoon ziek is; welke symptomen de patiënt precies heeft en hoe de patiënt zich hieronder voelt en wat het met hem/haar doet.

Pas als al deze informatie bekend is kan de klassiek homeopaat een precies passend middel voor deze patiënt met zijn/haar vorm van griep voorschrijven.

Het resultaat: een snel herstel van griep

Als het passende middel voor deze patiënt en zijn/haar griep wordt toegediend zal de patiënt snel genezen van de griep. Binnen enkele uren is er al een aanzienlijke verbetering van de symptomen. En binnen 1 à 2 dagen is iemand weer volledig hersteld.

Spreekuur bij de patiënt aan huis

Echte grieppatiënten voelen zich vaak te ziek om naar de praktijk te komen. Daarom is er in mijn praktijk de mogelijkheid om thuis bezocht te worden en een consult te doen. Ik breng hiervoor het gewone tarief in rekening, zonder voorrijkosten. Mits binnen een straal van 20 kilometer van de praktijk.

Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u mij bellen of een whatsapp bericht sturen naar nummer 06-31782302. Of via email contact zoeken op het email adres [email protected]

Beterschap!